Летальна ДТП в Харківській області

Летальна ДТП в Харківській області

В результаті ДТП на автошляху «Київ – Харків – Довжанський» загинула літня жінка, ще троє осіб, в тому числі – дитина, постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 17 квітня 2023 року, близько 13:30 на ділянці автошляху «Київ – Харків – Довжанський» «Окружна дорога м. Харкова» відбулась ДТП за участі автомобіля ЗАЗ Sens.

Як повідомляють джерела, водій не впоралась із керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на узбіччя та заштовхнувся з відбійником.

Від отриманих через аварію травм загинула на місці до прибуття медиків 77-річна пасажирка автомобіля. Водій та ще двоє пасажирів, в тому числі – 7-річна дитина, постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

16:30
862
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!