У Руденьках чоловік ледь не вбив двох місцевих мешканців

У Руденьках чоловік ледь не вбив двох місцевих мешканців

В смт. Руденьки Житомирської області під час конфлікту чоловік ледь не вкоротив віку двом своїм опонентам. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про госпіталізацію у тяжкому стані двох чоловіків.

Поліцейські, прибувши на місце події, з’ясували, що постраждалі – 24-річним і 27-річним місцеві мешканці – та 31-річний чоловік разом розпивали алкогольні напої неподалік від одного з магазинів. Згодом між чоловіками виник раптовий конфлікт, в ході якого старший з чоловіків наніс своїм опонентам ножові поранення, після чого покинув місце пригоди.

Постраждалих було госпіталізовано.

Зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та замах на вбивство, затриманий відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 3 та статтею 115 частина 2 пункт 1 (Замах на умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

11:34
429
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!