У Полтавській області з’ясовують обставини смерті дитини

У Полтавській області з’ясовують обставини смерті дитини

В одному з населених пунктів Лубенського району Полтавської області з’ясовують обставини смерті 2-річної дитини. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 19 квітня 2023 року, близько 18:05 на спецлінію «101» надійшла інформація про пожежу в приватному домоволодінні, розташованому на вулиці Луговій у селі Остапівка Лубенського району.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, рятувальники негайно розпочали ліквідацію займання, що виникло в одноповерховому житловому будинку.

Нажаль, інцидент не обійшовся без жертв. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили у будинку тіло 2-річної дитини без ознак життя. Попередньо, смерть хлопчика настала через отруєння продуктами горіння, однак остаточну причину та час смерті дитини встановить судово-медичка експертиза.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 270 частина 2 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, яке призвело до загибелі людей) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

16:00
1024
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!