Масштабна ДТП у Львівській області

Масштабна ДТП у Львівській області

Через масштабну ДТП на автошляху «Київ – Чоп» загинула людина, ще троє осіб постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 23 травня 2023 року, на ділянці автошляху «Київ – Чоп», який проходить неподалік від села Ожидів Золочівського району, сталась ДТП за участі автомобілів Mercedes, Skoda Kodiaq, Fiat, мікроавтобуса Mercedes Vito та вантажного автомобіля Scania.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Mercedes допустив зіткнення з автомобілем Skoda, що їхав попереду, який, у свою чергу, зіткнувся з автомобілем Fiat, що рухався у попутному напрямку. Після цього автомобіль Fiat зіткнувся з мікроавтобусом та, некерований, виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з вантажним автомобілем.

Від отриманих під час аварії травм водій автомобіля Fiat помер на місці до прибуття медиків. Ще троє осіб, дані яких встановлюються, звернулись за медичною допомогою.

Водія автомобіля Mercedes було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху)КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

21:22
1048
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!