В Києві чоловік домагався малолітньої дитини. З’явилось відео

В Києві чоловік домагався малолітньої дитини. З’явилось відео

В Києві затримано 54-річного чоловіка, який розбещував та домагався 12-річну дівчинку. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, співробітники кіберполіції викрили 54-річного містянина на розбещуванні та домаганні до 12-річної дівчинки.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що чоловік познайомився з дитиною в одній із соціальних мереж. В подальшому правопорушник почав спілкуватися з дівчинкою на відверті теми, надсилати фото та відео порнографічного характеру, а також запрошувати її до себе додому.

Збоченець був затриманий відповідно до статті 208 КПК України «на гарячому», під час спроби виманити дитину на особисту зустріч. Під час поверхневого огляду у затриманого був вилучений телефон із підтвердженням листування з малолітньою.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 156 частина 2 (Розбещення неповнолітніх), статтею 156-1 частина 3 (Домагання дитини з сексуальними намірами) та статтею 301 частина 2 (Розповсюдження порнографічних зображень серед неповнолітніх) КК України.

На місці працювали бійці спеціального підрозділу поліції, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

07:26
3195
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!