Смертельна ДТП в Івано-Франківській області. З’явилось відео

Смертельна ДТП в Івано-Франківській області. З’явилось відео

Через ДТП на автошляху «Мукачево – Львів» загинув підліток, ще одна дитина і жінка – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 30 травня 2023 року, близько 16:16 на ділянці автошляху «Мукачево – Львів», яка проходить через село Крилос Галицької громади Івано-Франківського району, сталась ДТП за участі автомобіля Mitsubishi Carisma та автобусу Scania Carrus.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Mitsubishi не впоралась із керуванням на заокругленій ділянці дороги та виїхала на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з автобусом.

Від отриманих під час аварії травм загинув на місці до прибуття медиків 13-річний пасажир автомобіля Mitsubishi. Ще один пасажир – 7-місячне немовля – постраждав та був госпіталізований із травмами різного ступеню важкості. Водієві, яка також постраждала під час зіткнення, необхідна медична допомога була надана на місці.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

19:44
1387
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!