У Харківській області автомобіль підірвався на вибуховому пристрої

У Харківській області автомобіль підірвався на вибуховому пристрої

У Богодухівському районі Харківської області через вибух автомобіля загинула жінка, ще четверо осіб, з яких троє – діти, постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 2 червня 2023 року, близько 13:50 на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що на ґрунтовій дорозі між населеними пунктами Лютівка та Леміщене підірвався цивільний автомобіль.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, поліцейські встановили, що автомобіль ВАЗ наїхав на невідомий вибуховий пристрій.

Від отриманих внаслідок вибуху травм померла на місці до прибуття медиків жінка – пасажир автомобіля. Водій та ще троє пасажирів – діти віком 12, 12 та 15 років, постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. Лікарі оцінюють стан пацієнтів як важкий.

Правоохоронцями встановлюються всі обставини інциденту. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 438 (Порушення законів та звичаїв війни) КК України.

На місці працювали фахівці-вибухотехніки, експерти-криміналісти, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:25
626
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!