В ДТП у Волинській області постраждали тринадцять осіб

В ДТП у Волинській області постраждали тринадцять осіб

Внаслідок ДТП на автошляху «Ковель – Луцьк» постраждали тринадцять осіб, в тому числі – двоє дітей. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 19 червня 2023 року, на ділянці автошляху «Ковель – Луцьк», яка проходить неподалік села Копачівка Луцького району, сталась ДТП за участі маршрутного таксі та вантажного автомобіля МАЗ.

Як повідомляють джерела, водій мікроавтобуса маршрутного таксі застосував екстрене гальмування, щоб уникнути наїзду на собаку, який раптово вискочив на проїжджу частину. В цей момент у мікроавтобус врізався вантажний автомобіль, який рухався позаду – від удару маршрутка перекинулось.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій та 12 пасажирів, з яких двоє – діти, маршрутного таксі.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:48
858
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!