У Миколаєві чоловік до смерті побив знайомого

У Миколаєві чоловік до смерті побив знайомого

У Миколаєві під час раптового конфлікту чоловік до смерті побив приятеля дерев’яною палицею. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про госпіталізацію з тілесними ушкодженнями 50-річного місцевого мешканця.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що до побиття постраждалого причетний його 32-річний знайомий. Так, після спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший з чоловіків схопив дерев’яну палицю та побив нею бити опонента, після чого залишив місце пригоди.

Постраждалого було госпіталізовано. Проте, незважаючи на всі зусилля лікарів, чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалого) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:29
718
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!