Внаслідок вибуху в багатоповерховому будинку у Києві загинуло троє осіб. З’явилось відео

Внаслідок вибуху в багатоповерховому будинку у Києві загинуло троє осіб. З’явилось відео

У Дніпровському районі міста Київ через вибух, що стався у багатоповерховому будинку, загинуло троє осіб, постраждали – дев’ять та ще двадцять було врятовано. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 22 червня 2023 року, близько 03:23 на спецлінії «101» та «102» надійшла інформація про вибух, що стався у 16-поверховому будинку, розташованому на вулиці Малишка.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце події, рятувальники негайно розпочали ліквідацію наслідків трагедії – гасіння пожежі, що виникла внаслідок вибуху, та розбір завалів у зруйнованих оселях.

Попередньо, причиною вибуху став витік газу в одній з квартир, розташованих на сьомому поверсі.

На жаль, інцидент не обійшовся без жертв та постраждалих. Так, внаслідок вибуху загинули троє осіб. Ще п’ятеро осіб постраждали, троє з них були госпіталізовані. Також було врятовано двадцять мешканців будинку.

Рятувальники продовжують розбирати завали та укріплювати конструкції будинку.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 270 частина 2 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:39
1899
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!