В автопригоді в Одеській області загинув чоловік

В автопригоді в Одеській області загинув чоловік

Внаслідок ДТП у Болградському районі Одеської області загинув чоловік, ще двоє осіб постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 11 липня 2023 року, близько 04:00 на автодорозі між населеними пунктами Кубей та Городнє сталась ДТП за участі автомобіля BMW.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість та не впорався з керуванням, через що автомобіль з’їхав з дороги та врізався у дерево.

Від отриманих внаслідок аварії травм водій автомобіля загинув на місці до прибуття медиків. Двоє пасажирів автомобіля постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. Медики оцінюють стан пацієнтів як важкий.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286-1 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:05
982
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!