В Коломиї жінка втопила немовля

В Коломиї жінка втопила немовля

В місті Коломия Івано-Франківської області жінка втопила свою новонароджену дитину. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що 38-річна місцева мешканка, можливо, народила дитину за місцем проживання. Під час перевірки правоохоронці розшукали вказану особу та доставили її до пологового будинку, де лікарі після огляду підтвердили у жінки післяпологовий період.

Під час спілкування з породіллею правоохоронці з’ясували, що жінка не перебувала на обліку у лікарів під час вагітності і народила дитину вдома самотужки, після чого загорнула новонародженого хлопчика у ковдру та кинула у криницю на власному подвір’ї.

Тіло новонародженого витягли з криниці та направили на судово-медичну експертизу. За висновком фахівців дитина померла від асфіксії внаслідок утоплення.

Зловмисницю затримано відповідно до статті 208 КПК України.

Відомо, що затримана неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за статтями 184 та 173-2 (Невиконання обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП. Також кілька років тому жінку позбавили батьківських прав щодо трьох дітей.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

07:27
1356
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!