У Кременчуку за знущання над малолітніми дітьми затримано чоловіка

У Кременчуку за знущання над малолітніми дітьми затримано чоловіка

У місті Кременчук Полтавської області затримано чоловіка, який знущався з малолітніх дітей своєї співмешканки. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 20 липня 2023 року, у вечірній час на спецлінію «102» надійшла інформація від співробітника супермаркету про те, що до нього по допомогу звернулась дитина зі слідами тілесних ушкоджень на обличчі й тілі.

Як повідомляють джерела, правоохоронці встановили, що 8-річну дівчинку побив вітчим, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, від дій чоловіка постраждав і молодший, 6-річний, братик дівчинки – хлопець отримав вогнепальне поранення зап’ястя.

У поліції повідомили, що є обґрунтовані підстави вважати, що 38-річний чоловік не вперше застосував насильство щодо дітей своєї співмешканки.

Дітей у супроводі 29-річної матері та представників ювенальної поліції доправлено до лікарні для обстеження та лікування.

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Також у помешканні родини було виявлено та вилучено пневматичний пістолет.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 127 частина 1 (Катування) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, представники ювенальної поліції, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:15
815
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!