У Вінницькій області чоловік з молотком напав на подружжя. З’явилось відео

У Вінницькій області чоловік з молотком напав на подружжя. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Гайсинського району Вінницької області чоловік напав з молотком на подружжя односельців. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 24 серпня 2023 року, у ранковий час на спецлінію «102» надійшла інформація від місцевого мешканця про скоєння злочину у селі Нова Ободівка.

Як повідомляють джерела, зловмисник, знаючи, що його жертви – подружжя односельців, перебувають вдома самі, розбив вікно будинку та проник до однієї з кімнат. Погрожуючи фізичною розправою 58-річному чоловікові та його 62-річній жінці, лиходій почав вимагати гроші. Почувши від жертв, що грошей немає, розбійник почав бити чоловіка та жінку знайденим в їхній оселі молотком. Почувши, що до подвір’я постраждалих хтось зайшов, зловмисник забрав у потерпілих мобільні телефони та втік через інше вікно.

Постраждалим було надано необхідну медичну допомогу.

Зловмисника, ним виявився 25-річний місцевий мешканець, затримано відповідно до статті 208 КПК України. Під час перевірки було встановлено, що чоловіка вже затримували кількома днями раніше за вчинення крадіжки та пограбування. Окрім того, було встановлено причетність злодія до скоєння ще двох крадіжок.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 187 частина 4 (Розбій) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:10
1363
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!