У Черкаській області чоловік побив дружину до смерті

У Черкаській області чоловік побив дружину до смерті

В одному з населених пунктів Уманського району Черкаської області чоловік до смерті побив свою дружину. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерелу, інцидент трапився у селі Ладижинка Уманського району. Під час раптового конфлікту 35-річний чоловік жорстоко побив свою 33-річну дружину.

Від отриманих побоїв постраждала померла на місці.

Чоловік, аби уникнути відповідальності, розповів поліцейським, що, прийшовши додому, побачив, що його жінці погано та намагався надати їй допомогу і викликав «Швидку».

Під час огляду тіла загиблої правоохоронці відмітили сліди насильницької смерті, тож тіло жінки було направлено на судово-медичну експертизу. Висновки експертів підтвердили, що смерть жінки настала від отриманих травм – численних синців та саден, переламів ребер, різаних ран тощо.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

08:28
1116
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!