Смертельна ДТП у Миколаївській області

Смертельна ДТП у Миколаївській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» загинув чоловік, ще вісім осіб, з яких четверо – діти, постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 25 серпня 2023 року, близько 23:30 на ділянці автошляху «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ», яка проходить неподалік села Половинки Миколаївського району, сталась ДТП за участі автомобілів Mercedes-Benz та RenaulLaguna.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини сталось зіткнення транспортних засобів.

Від отриманих під час аварії травм загинув на місці до прибуття медиків один з пасажирів автомобіля Renault. Водій та ще один пасажир цього ж автомобіля постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. Також постраждали та були госпіталізовані водій та пасажири, в тому числі – четверо дітей віком від 9 місяців до 7 років, автомобіля Mercedes.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
1340
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!