Смертельна ДТП в Одеській області

Смертельна ДТП в Одеській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Одеса – Рені» загинула одна особа, ще одна – постраждала. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 15 вересня 2023 року, близько 08:00 на ділянці автошляху «Одеса – Рені», яка проходить неподалік міста Татарбунари, сталась ДТП за участі автомобіля ВАЗ-2107 та мікроавтобуса Peugeot Boxer.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля ВАЗ не впоралась з керуванням на заокругленій ділянці шляху, через що авто виїхало на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з мікроавтобусом.

Від отриманих під час пригоди травм загинув на місці до прибуття медиків пасажир автомобіля ВАЗ. Водій цього ж автомобіля постраждала та була госпіталізована з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:29
1019
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!