В Києві чоловік жорстоко вбив та пограбував жінку. З’явилось відео

В Києві чоловік жорстоко вбив та пограбував жінку. З’явилось відео

У Дніпровському районі Києва чоловік жорстоко вбив, а потім і пограбував свою знайому. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що в одному з будинків, розташованих на вулиці Рогозівській, у квартирі на 11 поверсі дитина кричить про те, що її мати вбито.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло 34-річної місцевої мешканки з ножем у голові та її 13-річну доньку, яка, власне і кликала на допомогу.

Слідчими заходами було встановлено, що до смерті жінки причетний її 33-річний знайомий. Так, загибла орендувала житло разом із донькою. Певний час назад жінка познайомилась з чоловіком, який працював охоронцем в одній з крамниць, а згодом вони почали зустрічались та проживати разом.

Напередодні трагедії чоловік вживав алкогольні напої та, можливо, наркотичні речовини. Вночі, коли жінка спала, він зачинив її доньку у кімнаті, а сам вдарив співмешканку ножем у голову. Після цього злодій зібрав по оселі цінні речі – гроші, мобільні телефони, смарт-годинники та банківські картки, та пішов геть.

Вранці, коли дитина змогла вибратись із кімнати, вона виявила мати мертвою та почала кликати по допомогу.

Злочинця, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисного вбивства, було оперативно затримано відповідно до статті 208 КПК України. Під час огляду у затриманого були вилучені речові докази, що свідчать про його причетність до скоєного злочину.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 (Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

08:28
2812
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!