В Києві чоловік задушив старенького, якого доглядав. З’явилось відео

В Києві чоловік задушив старенького, якого доглядав. З’явилось відео

У Подільському районі Києва чоловік задушив та заховав у ванні літнього чоловіка, якого доглядав. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що з однієї з осель, розташованих на вулиці Почайнинській, чоловік викидає з вікна речі.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили в оселі 34-річного місцевого мешканця, який перебував в неадекватному стані, можливо, через вплив алкоголю або наркотичних речовин. Під час огляду оселі поліцейські виявили у ванній кімнаті тіло 71-річного власника оселі, закидане речами.

Слідчими заходами було встановлено, що молодший з чоловіків мешкав в оселі старшого вже понад 10 років та доглядав останнього на прохання його родичів. За догляд за стареньким чоловік отримував гроші від його доньки, яка мешкає за кордоном, а також розпоряджався пенсією підопічного. Однак, останнім часом чоловіка дратувало, що старушок вже не може самостійно про себе піклуватись. Тож, під час чергового конфлікту чоловік побив, а потім задушив літнього чоловіка, після чого поклав його тіло у ванну та закидав зверху речами, і, залишаючись в оселі ще кілька днів, вживав алкоголь.

За висновком судово-медичної експертизи смерть літнього чоловіка настала через механічну асфіксію (задушення).

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

08:28
2085
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!