В Києві чоловік погрожував підірвати себе гранатою

В Києві чоловік погрожував підірвати себе гранатою

У Подільському районі Києва чоловік погрожував підірвати себе гранатою через сварку з дружиною. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що у провулку Електриків невідомий чоловік погрожує вчинити самогубство.

Прибувши на місце події, поліцейські побачили чоловіка, який тримав у руках бойову гранату з витягнутою чекою. Попри те, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та агресивно поводився, під час перемовин правоохоронцям вдалось переконати його не робити дурниць, після чого роззброїли 52-річного горе-самогубця.

Правопорушника було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Боєприпас – гранату Ф-1 – вилучено та направлено для проведення експертизи. Свої наміри щодо суїциду чоловік пояснив проблемами у сімейному житті.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 частина 1 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

На місці працювали бійці спеціального підрозділу КОРД, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

10:30
1164
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!