Смертельна ДТП в Запорізькій області

Смертельна ДТП в Запорізькій області

Внаслідок автопригоди на автошляху «Запоріжжя – Донецьк» загинули троє осіб, ще одна – постраждала. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 3 листопада 2023 року, близько 13:15 на ділянці автошляху «Запоріжжя – Донецьк», яка проходить через Запорізький район, сталась ДТП за участі автомобіля BMW-318 та вантажного автомобіля DAF.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля BMW на перехресті не надав переваги у русі вантажівці, що призвело до зіткнення транспортних засобів.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та двоє пасажирів автомобіля BMW. Ще один пасажир цього ж автомобіля постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

19:00
854
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!