На Закарпатті чоловік до смерті побив літнього селянина

На Закарпатті чоловік до смерті побив літнього селянина

В одному з населених пунктів Хустського району Закарпатської області затримано чоловіка, що до смерті побив літнього мешканця одного з сіл. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» звернувся мешканець села Бронька Хустського району з інформацією про те, що на сусідньому подвір’ї він виявив тіло літнього чоловіка без ознак життя.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили обставини смерті 74-річного власника оселі. Так, напередодні до загиблого завітав 46-річний мешканець сусіднього села Кушниця. Між власником оселі та гостем, що перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт, під час якого молодший з чоловіків завдав опонентові травми голови.

Від отриманої травми постраждалий помер.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:28
1493
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!