В Києві чоловік вдарив екс-кохану ножем

В Києві чоловік вдарив екс-кохану ножем

У Дніпровському районі Києва під час сварки чоловік вдарив ножем жінку, яка саме від нього пішла. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що на автостоянці, розташованій на вулиці Дніпровська набережна, 37-річна жінка зазнала ножових поранень.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що до нанесення постраждалій травм причетний її 39-річний співмешканець, від якого вона того дня пішла. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, покинутий коханець прийшов до жінки на роботу та влаштував сварку, під час якої завдав постраждалій кілька ударів ножем, після чого втік.

Постраждалу було госпіталізовано з проникаючим колото-різаним пораненням живота, а також різаними ранами грудей та ноги.

Зловмисника оперативно затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:28
1277
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!