У Березівському районі жінка спричинила знайомому тяжкі телесні ушкодження

У Березівському районі жінка спричинила знайомому тяжкі телесні ушкодження

Як повідомляє джерело, на Одещині, Березівському районі, затримана місцева жителька за підозрою у спричинені тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Березівський районний відділ поліції повідомляє, що жінка вдарила потерпілого ножем у груди, унаслідок чого чоловік опинився у лікарні.

Подія сталася у приватному домоволодінні потерпілого, в одному із сіл Березівської громади. Поліцейські попередньо встановили, що чоловік запросив до себе односельчанку та жителя Іванівської ОТГ.Під час частування гостей між ним та жінкою раптово виникла побутова сварка. Власник оселі вдарив гостю рукою по обличчю, а вона схопила ніж і вдарила ним односельця у груди.

Медики доправили потерпілого до лікарні, де йому діагностували проникаюче поранення грудної ділянки з пневмотораксом, і госпіталізували.

Поліцейські вилучили з місця події ймовірне знаряддя злочину та інші речі, що становлять інтерес для слідства, і скерували їх на експертні дослідження. А правопорушницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Жінка своїх протиправних дій не заперечувала, але пояснила, що у всьому винен алкоголь.

Слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Підозрювану помістили до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські клопочуть про обрання їй запобіжного заходу. Слідство триває. 

21:40
492
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!