Вночі поліція Харкова затримала двох чоловіків, які влаштували стрілянину

Вночі поліція Харкова затримала двох чоловіків, які влаштували стрілянину

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, вночі правоохороронція Харкова затримала двох чоловіків, які влаштували стрілянину. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Джерело повідомляє, що сьогодні… 26 січня 2024 року, у нічний час, близько :46 до відділу поліції № 2 ХРУП № 3 надійшло повідомлення про те, що у Холодногірському районі заявник чує звуки стрільби. Для перевірки повідомлення за адресою терміново виїхав наряд патрульної поліції. Поліцейські оглянули територію та встановили, що двоє чоловіків з хуліганських спонукань влаштували стрілянину у дворі будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські провели огляд, вилучили зброю та інші речові докази.

Зловмисниками виявилися 41 і 56-річні місцеві мешканці. Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучені гільзи, рушниця «Hatsan», пістолет «Глок» та інші речові докази.

Тільки по щасливому випадку ніхто з громадян не постраждав.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

20:00
3224
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!