Терор ЛГБТ на окупованих територіях: жахлива правопорушення та зверхність влади

Терор ЛГБТ на окупованих територіях: жахлива правопорушення та зверхність влади

Окупанти на території, що перебуває під російською окупацією, влаштовують жорстокий терор квір-спільноті, піддаючи її представників викраденням, тортурам та згвалтуванням. Цю жахливу ситуацію розкриває публікація The New York Times.

Стаття приводить історію жителя Херсона, Олексія Полухіна, який у перші місяці окупації міста спробував надати інформацію про рух росіян Збройним силам України. Проте, він став жертвою репресій через свою участь у ЛГБТ-спільноті. Після того, як окупанти побачили, що у нього в телефоні є канали з ЛГБТ-тематикою у Telegram, їхня агресія розпочалася.

Затриманий і підданий жорстоким тортурам, Олексій витерпів фізичне та психологічне насильство від російських силовиків. Він був змушений розкривати імена інших квір-представників Херсона, після чого перебував у тюремних умовах, де йому знущалися та примушували до сексуальних вчинків.

Навіть під час розмови з журналістами, Олексій утримувався від детального опису тортур, яких він зазнав. Проте, він розкрив, що російські окупанти застосовували усілякі форми фізичного та сексуального насильства, включаючи застосування електричного струму та згвалтування.

Правозахисники готують матеріали для подання до Міжнародного кримінального суду з метою притягнення відповідальних осіб до справедливості за ці злочини проти людяності.

Жахлива трагедія квір-спільноти на окупованій території свідчить про необхідність міжнародного реагування та підтримки прав людини в Україні.

Історії, які розповідає The New York Times, підтверджують наявність серйозних порушень прав людини та необхідність негайних заходів для захисту вразливих груп на окупованих територіях.

13:08
978
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!