У Рівненській області в озеро з’їхав автомобіль з людьми

У Рівненській області в озеро з’їхав автомобіль з людьми

У Вараському районі Рівненської області автомобіль з людьми з’їхав в озеро, через що загинули двоє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 16 квітня 2023 року, близько 19:40 на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що неподалік від села Біле Вараського району у водойму з’їхав легковий автомобіль, в якому знаходились люди.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце події, правоохоронці встановили перебіг подій. Так, компанія з чотирьох молодиків відпочивала на березі озера та вживала алкогольні напої в автомобілі. Близько 19:00 водій автомобіля BMWX5, з невідомої на даний момент причини, рушив з місця автомобіль, внаслідок чого той з’їхав до водойми та потонув.

Двоє пасажирів змогли вибратися з автомобіля та виплисти на берег. На жаль, водій та ще один пасажир загинули.

Затонулий автомобіль та тіла загиблих молодих людей було піднято на поверхню з глибини приблизно 10 метрів.

Співробітниками поліції з’ясовуються всі обставини трагедії.

У зв’язку з подією відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб) КК України.

На місці працювали водолази, експерти-криміналісти, спеціалісти «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

15:40
1059
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!