У Сумській області юнак вбив свого молодшого брата

У Сумській області юнак вбив свого молодшого брата

В одному з населених пунктів Сумської області 23-річний юнак вбив свого 14-річного брата. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомлять джерела, тіло 14-річного хлопця з ознаками насильницької смерті було виявлено у господарському приміщенні за місцем проживання. Під час огляду тіла загиблого правоохоронці відмітили ножові поранення в області горла та інші тілесні ушкодження.

Під час проведення слідчих заходів було встановлено, що до скоєння злочину може бути причетний 23-річний брат загиблого, яких мешкав у тому ж будинку. Попередньо, злочин міг бути вчинений з корисливих мотивів.

Юнака, який вже притягувався до кримінальної відповідальності, було затримано у місті Трускавець у Львівській області відповідно до статті 208 КПК України.

З зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 2 (Умисне вбивство малолітньої дитини) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

12:08
905
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!