В Одесі з’ясовують обставини загибелі чоловіка та жінки. З’явилось відео

В Одесі з’ясовують обставини загибелі чоловіка та жінки. З’явилось відео

В Суворовському районі Одеси поліцейські з’ясовують обставини загибелі літньої жінки та її племінника. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернувся місцевий мешканець з інформацією про те, що виявив тіла своїх родичів – брата та тітки. Зі слів заявника, напередодні йому зателефонував брат та попросив зайти до нього. Прийшовши, чоловік побачив біля будинку тіло 35-річного родича, а піднявшись до квартири – тіло 78-річної тітки, разом з якою загиблий проживав, зі слідами насильницької смерті.

За попередніми даними, жінку було задушено, також вона отримала два ножових удари в область скроні. Смерть чоловіка настала через травми, отримані під час падіння з восьмого поверху.

Співробітниками поліції розглядаються всі версії загибелі родичів, в тому числі є вірогідність того, що чоловік вбив родичку, після чого вкоротив собі віку.

У зв’язку з інцидентом відкриті два кримінальних провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

12:55
1397
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!