В Житомирській області затримали водія із 5 проміле алкоголю в крові

В Житомирській області затримали водія із 5 проміле алкоголю в крові

В одному з населених пунктів Житомирського району водій, в крові якого було виявлено 5 проміле алкоголю, намагався відкупитись від поліцейських та напав на одного з них. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про нетверезого водія у селі Колодязьки.

Прибувши з метою перевірки отриманої інформації поліцейські зупинили вказаний автомобіль Citroen, за кермом якого знаходився 51-річний мешканець сусіднього села. Під час спілкування з чоловіком правоохоронці, помітивши його незв’язну мову та порушену координацію рухів, провели медичний огляд за допомогою алкотестера. Результат огляду показав вміст алкоголю у крові чоловіка 5 (!) проміле.

Під час складання протоколу про адміністративне порушення водій неодноразово пропонував поліцейським «домовитись», а отримавши категоричну відмову, спробував спровокувати бійку, накинувшись на одного з патрульних.

Правопорушника було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом було відкрито кримінальне провадження за статтею 345 частина 2 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), статтею 342 частина 2 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу…) та статті 369 частина 1 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Також було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

На місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

11:53
781
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!