У мешканця Коростеня вилучили зброю, боєприпаси та наркотики. З’явилось відео

У мешканця Коростеня вилучили зброю, боєприпаси та наркотики. З’явилось відео

У місті Коростень Житомирської області, поліцейські, прибувши на виклик про домашнє насильство, вилучили у чоловіка зброю, боєприпаси та наркотичні речовини. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 27 квітня 2023 року, на спецлінію «102» звернулась 43-річна місцева мешканка з інформацією про вчинення відносно неї домашнього насильства з боку 45-річного чоловіка.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, поліцейські встановили, що чоловік заявниці ніде не працює та постійно вчиняє конфліктні ситуації з дружиною та сином, а під впливом регулярно вживаних алкогольних напоїв поведінка чоловіка стає агресивною, що несе потенційну загрозу оточуючим.

Чоловікові було зроблено переконливе застереження щодо його ставлення до домочадців, та складений адміністративний протокол за статтею 126-1 (Домашнє насильство) КК України.

Але вже за годину поліцейські повернулись за вказаною адресою, оскільки заявниця повідомила, що конфлікт триває. На момент прибуття правоохоронці застали чоловіка та його близьких у суперечці в коридорі будинку.

Застосувавши силу, поліцейські вивели домашнього тирана на вулицю, де провели поверхневий огляд, під час якого в кишені куртки чоловіка було виявлено гранату Ф-1.

Під час проведення невідкладного обшуку в оселі було виявлено, вилучено та відправлено для проведення експертизи:

  • автомат АКС-74;
  • більше 50 набоїв різного калібру;
  • тротилова шашка;
  • сигнальні ракети;
  • наркотичні засоби, ймовірно, марихуана, тощо.

Чоловіка було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:34
1213
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!