У Рені двоє підлітків зчинили акт вандалізму на цвинтарі

У Рені двоє підлітків зчинили акт вандалізму на цвинтарі

У місті Рені Одеської області двоє підлітків заради розваги вчинили акт вандалізму на місцевому цвинтарі. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась доглядач кладовища з інформацією про те, що під час огляду цвинтаря вона помітила зламану огорожу одного з поховань.

Під час огляду цвинтаря поліцейськими були виявлені пошкодження, зрушення надгробних плит, стель та хрестів на семи могилах, на одній з них були написи нецензурного змісту.

У результаті проведених слідчих заходів було встановлено, що до акту вандалізму причетні місцеві 15-річні хлопець та дівчина, які разом навчаються.

Підлітки зізнались, що пошкодили могили, коли вживали на кладовищі алкогольні напої, які там і знайшли.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 297 частина 3 (Наруга над могилами, вчинена за попередньою змовою групою осіб з хуліганських мотивів) КК України.

Оскільки правопорушники не досягли віку, з якого настає відповідальність за даний злочин, після повного розслідування провадження справу буде скеровано до суду із клопотанням про застосування відносно них примусових заходів виховного характеру.

На місці працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:18
990
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!