У Житомирі затримано квартирного крадія. З’явилось відео

У Житомирі затримано квартирного крадія. З’явилось відео

У Житомирі чоловік пограбував квартиру, незважаючи на те, що в оселі знаходились люди. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась місцева мешканка з інформацією про те, що з її квартири зникли коштовні прикраси. Замки дверей та вікна в оселі були неушкоджені, тож заявниця навіть не уявляла, коли могла статися подія.

Проаналізувавши дані камер відеоспостереження, розташованих у під’їзді, правоохоронці встановили, що за кілька днів до звернення жінки у будинку «похазяйнував» непроханий гість. Так, було зафіксовано, що чоловік намагався відчинити двері однієї з квартир, і, зазнавши невдачі, піднявся сходами вище, а вже за 10 хвилин спустився назад із пакунком у руках.

Особу крадія було встановлено – ним виявився 45-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, та нині обвинувачується у крадіжках.

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Затриманий розповів що того дня несподівано для себе знайшов квартиру, двері якої були незамкнені, та скористався нагодою і викрав золоті прикраси.

Було встановлено, що заявниця як раз на кілька хвилин вийшла з квартири, і не зачинила двері, оскільки вдома залишалась її донька з подругою – поки дівчата спілкувались в одній кімнаті, крадій «похазяйнував» в іншій та непомітно вийшов.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 частина 4 (Крадіжка) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

13:31
1128
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!