У Городищі чоловік жорстоко вбив приятеля та спалив тіло

У Городищі чоловік жорстоко вбив приятеля та спалив тіло

У місті Городище Черкаської області чоловік жорстоко вбив приятеля, а потім влаштував пожежу, щоб приховати злочин. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, під час ліквідації пожежі в одному з приватних домоволодінь було виявлено тіло 63-річного господаря без ознак життя. Судово-медична експертиза показала, що причиною смерті чоловіка стали множинні ножові поранення грудної клітини та черевної порожнини.

Під час проведення слідчих заходів було встановлено, що до смерті чоловіка причетний його 52-річний приятель. Так, під час спільного застілля вдома у загиблого між приятелями виникла сварка, під час якої гість схопив ножа та наніс ним опонентові близько 20 ударів. Після, щоб приховати сліди злочину, чоловік влаштував пожежу в оселі.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивств, було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 13 (Умисне вбивство, скоєне особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, співробітники кінологічної служби, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

17:52
665
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!