В Ізмаїлі компанія чоловіків із помсти поховала сусіда живцем. З’явилось відео

В Ізмаїлі компанія чоловіків із помсти поховала сусіда живцем. З’явилось відео

У місті Ізмаїл Одеської області, бажаючи «провчити» сусіда, чоловік із сином та двома приятелями закопали його живцем. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, наприкінці квітня цього року до поліції звернулась 54-річна місцева мешканка з інформацією про те, що зник безвісті її 36-річний син.

В результаті слідчих заходів було встановлено, що незадовго до зникнення чоловік посварився із 50-річним сусідом під час розпиття алкогольних напоїв вдома у останнього. Затаївши на гостя образу, чоловік вирішив його «провчити». Заручившись підтримкою свого 27-річного сина, а також двох приятелів віком 34 роки та 38 років, чоловік у вечірній час приїхав на автомобілі до жертви, змусив чоловіка сісти з ним в авто та вивез до лісосмуги біля села Броска.

Там зловмисники викопали яму, змусили постраждалого спуститись до неї, і старший з чоловіків разом з 34-річним приятелем закопали чоловіка живцем, після чого компанія покинула місце злочину.

Тіло загиблого чоловіка було виявлено у вказаному зловмисниками місці.

Зловмисників затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження (щодо 50- та 34-річного чоловіків) за статтею 115 частина 2 пункт 12 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та (щодо 27- та 38-річного чоловіків) статтею 396 частина 1 (Заздалегідь не обіцяне приховування особливо тяжкого злочину) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

17:29
803
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!