В Ладижині жінка вбила свого чоловіка

В Ладижині жінка вбила свого чоловіка

У місті Ладижин Вінницької області під час сварки жінка смертельно поранила свого чоловіка. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» від 33-річної місцевої мешканки надійшла інформація про те, що вона виявила свого чоловіка мертвим.

Правоохоронці, прибувши на місце, виявили тіло загиблого із ознаками насильницької смерті – ножовими пораненнями.

Під час спілкування з правоохоронцями заявниця, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, давала суперечливі покази й наполегливо переконувала правоохоронців у своїй непричетності до смерті чоловіка.

Проте, під час проведення слідчих заходів було встановлено протилежне. Так, після застілля із розпиттям алкогольних напоїв між подружжям виникла сварка, під час якої жінка схопила ножа та кілька разів вдарила ним чоловіка.

Одне із поранень виявилось смертельним. Тож жінка, щоб відвести від себе підозри, вирішила зателефонувати до поліції та повідомити, що знайшла чоловіка вже мертвим.

Зловмисницю затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

17:30
837
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!