У Нікополі чоловік катував та прив’язував ланцюгом дитину

У Нікополі чоловік катував та прив’язував ланцюгом дитину

У місті Нікополь Дніпропетровської області затримано чоловіка, який знущався зі свого 5-річного пасинка, та намагався відкупитись від поліцейських. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про дитячі крики з квартири однієї з місцевих мешканок. Прибувши на місце, поліцейські виявили 5-річного хлопчика із синцями по всьому тілу.

Дитину було вилучено із сім’ї та після медичного огляду передано психологам. Після бесіди із психологом дитину було передано біологічному батькові, який мешкає у Києві.

Мати хлопчика повідомила, що її новий чоловік погрожував їй фізичною розправою, якщо вона розповість комусь про його «методи виховання» дитини. Під час проведення слідства діям жінки буде надана правова оцінка.

Сам же 39-річний нелюд, який переїхав до сім’ї кілька місяців тому, в якості «виховних методів» бив дитину по голові, зв’язував хлопчикові руки ланцюгом та прив’язував до металевого гака, вкрученого у стіні дитячої кімнати.

Розуміючи, що за скоєне йому загрожує суворе покарання, чоловік намагався підкупити правоохоронців – під час передачі неправомірної вигоди у розмірі $2000 зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентами відкриті кримінальні провадження за статтею 127 частина 1 та 2 (Катування), статтею 146 частина 2 (Незаконне позбавлення волі, вчинене щодо малолітньої особи, що супроводжувалось заподіянням їй фізичних страждань, вчинене повторно) та статті 369 частина 3 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

10:13
1097
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!