У Львівській області автомобіль врізався у житловий будинок

У Львівській області автомобіль врізався у житловий будинок

В одному з населених пунктів Стрийського району Львівської області юнак, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, врізався у житловий будинок, внаслідок чого постраждали двоє людей. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 26 травня 2023 року, близько 01:45 у селі Лучани Стрийського району сталась ДТП за участі автомобіля Skoda Fabia.

Як повідомляють джерела, 23-річний водій, який, як було встановлено, знаходився за кермом у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, через що чого автомобіль з’їхав з дороги та врізався у стіну житлового будинку.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій автомобіля та 84-річний мешканець будинку.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286-1 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

13:56
842
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!