У Херсоні за спробу потрійного вбивства затримано місцевого мешканця

У Херсоні за спробу потрійного вбивства затримано місцевого мешканця

У Херсоні чоловік кинув у людей 2 гранати, внаслідок чого постраждали троє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 31 травня 2023 року, близько 21:00 до поліції звернувся місцевий мешканець з інформацією про те, що біля одного з приватних будинків невідомий кинув предмет, схожий на гранату, внаслідок чого стався вибух та постраждали люди.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, правоохоронці встановили, що 52-річний місцевий мешканець під час, нібито, конфліктної ситуації, кинув 2 гранати (попередньо – Ф-1) у бік людей, що стояли біля подвір’я.

Внаслідок вибуху постраждали та були госпіталізовані 49-річний чоловік, 36-річна жінка та 19-річна дівчина. Медики оцінюють стан постраждалих як середньої тяжкості.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

Під час проведення невідкладного обшуку у помешканні затриманого були виявлені, вилучені на скеровані на експертизу:

  • автомат Калашникова з двома магазинами;
  • корпус гранати та запал УЗРГМ;
  • 17 пляшок із рідиною із запахом горючої суміші.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 2 та статтею 115 частина 2 (Замах на умисне вбивство) КК України.

На місці працювали фахівці-вибухотехніки, експерти-криміналісти, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:41
780
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!