У Цумані за скоєння розбійного нападу затримано трьох чоловіків

У Цумані за скоєння розбійного нападу затримано трьох чоловіків

У смт. Цумань Волинської області за скоєння розбійного нападу на місцеву мешканку затримано трьох спільників. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась 53-річна місцева мешканка з інформацією про те, що вона стала жертвою розбійного нападу. Так, в ранковий час до оселі заявниці проникли двоє невідомих та, погрожуючи зброєю, заволоділи коштами у розмірі €2 000 та мобільним телефоном жінки, після чого залишили місце пригоди.

Під час проведення слідчих дій було встановлено, що грабіжників було троє – поки двоє знаходились в оселі постраждалої, третій пильнував обстановку ззовні.

Зловмисників, двоє з яких віком 36 та 23 роки виявились місцевими мешканцями, а третій – 25-річний мешканець Луцька, були затримані відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 187 частина 4 (Розбій, скоєний в умовах воєнного стану) КК України.

На місці працювали, експерти-криміналісти, співробітники кінологічної служби, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

07:25
1197
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!