У Вапнярці чоловік до смерті побив знайомого

У Вапнярці чоловік до смерті побив знайомого

У смт. Вапнярка Вінницької області затримано чоловіка, який до смерті побив знайомого. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась місцева мешканка з інформацією про те, що виявила на околиці населеного пункту тіло чоловіка без ознак життя.

Результати судово-медичної експертизи показали, що смерть 38-річного місцевого мешканця настала через травми, отримані внаслідок побиття.

Під час проведення слідчих заходів було встановлено, що до смерті чоловіка може бути причетний його 42-річний знайомий. В подальшому було встановлено, що у вечірній час зловмисник зустрівся із загиблим та запросив його до себе у гості. Згодом між приятелями виник конфлікт, в ході якого господар будинку схопив дерев’яну палицю та почав бити гостя.

Від отриманих побоїв постраждалий помер.

Лиходій, щоб приховати факт злочину, вивіз у таці тіло загиблого на околицю та залишив на ґрунтовій дорозі, де його згодом і знайшли.

Зловмисника, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння тяжкого злочину, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:28
803
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!