У Дубно літній чоловік побив знайомого молотком

У Дубно літній чоловік побив знайомого молотком

У місті Дубно Рівненської області під час раптового конфлікту 69-річний чоловік побив знайомого молотком. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що на території гаражного кооперативу на вулиці Шептицького виявлено закривавленого чоловіка.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що 61-річний постраждалий напередодні гостював у своєї 59-річної знайомої з приводу її дня народження. Під час святкового застілля, яке відбувалось в одному з гаражів, до них завітав 69-річний колишній чоловік іменинниці, з яким вона, попри розлучення, спільно проживає.

Через певний час між чоловіками виник конфлікт на ґрунті особистих неприязних стосунків. Сварка перейшла у штовханину, під час якої старший з чоловіків завдав опонентові ударів молотком по голові, після чого вирушив додому.

Постраждалого було госпіталізовано з відкритою черепно-мозковою травмою. Медики оцінюють стан чоловіка як важкий.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

07:27
630
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!