У Львівській області юнак пограбував літню жінку

У Львівській області юнак пограбував літню жінку

В одному з населених пунктів Стрийського району Львівської області юнак сліз у хату та пограбував літню жінку. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 11 липня 2023 року, близько 00:40 на спецлінію «102» звернулась 54-річна мешканка Львова з інформацією про те, що її 81-річна матір, що мешкає у Стрийському районі, стала жертвою злочину.

Як повідомляють джерела, правоохоронці, прибувши на місце події, встановили, що невідомий розбив вікно у веранді будинку постраждалої, та проник до оселі. Почувши шум, хазяйка оселі вийшла зі спальні та побачила зловмисника, який вихопив з її сумки гроші, мобільний телефон та кинувся навтьоки.

На жаль, жінка не змогла надати прикмет зловмисника, оскільки його обличчя було прикрите одягом.

Проте, правоохоронцям вдалось оперативно встановити особу, причетну до скоєння злочину – грабіжником виявився 21-річний односелець постраждалої.

Юнака, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Під час огляду у затриманого було виявлено речові докази, що свідчили про його причетність до інциденту. Окрім того, тікаючи з місця злочину, молодик порізав ногу, тож йому було надано необхідну медичну допомогу.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 частина 4 (Грабіж) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

17:26
541
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!