У Вінницькій області через ревнощі чоловік до смерті побив односельця, а потім скоїв самогубство

У Вінницькій області через ревнощі чоловік до смерті побив односельця, а потім скоїв самогубство

В одному з населених пунктів Вінницького району під час конфлікту на ґрунті ревнощів чоловік спочатку до смерті побив односельця, а потім покінчив з собою. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 16 липня 2023 року, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що в парку одного з населених пунктів Липовецької громади Вінницького району виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Як повідомляють джерела, в ході слідчих заходів було встановлено, що між 41-річним та 38-річним місцевими мешканцями виник конфлікт на ґрунті ревнощів, під час якого старший з чоловіків побив молодшого та пішов геть.

Через деякий час зловмисник повернувся на місце події та виявив, що побитий приятель вже не дихає. Після цього чоловік повернувся додому та вкоротив собі віку, повісившись.

Тіла обох загиблих направлені на судово-медичну експертизу з метою встановлення остаточних причин смертей.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) з приміткою «самогубство» КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:49
726
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!