В Києві чоловік до смерті побив літнього перехожого

В Києві чоловік до смерті побив літнього перехожого

В Голосіївському районі Києва під час раптового конфлікту чоловік до смерті побив літнього містянина. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився на вулиці Якубовського. Зловмисник, 33-річний місцевий мешканець, під час прогулянки зі своїм приятелем, натрапив на літнього чоловіка, який відпочивав на одній з лавочок та почав дошкуляти незнайомцеві, щоб той пішов відпочивати десь в інше місце. Під час виниклої між чоловіками сварки зловмисник силоміць підняв з лавки 66-річного чоловіка та почав наносити йому хаотичних ударів дерев’яною битою. Втекти зловмиснику завадили правоохоронці, які несли службу неподалік.

Постраждалого було госпіталізовано з численними травмами голови та тулуба. На жаль, від отриманих побоїв чоловік помер у лікарні.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

07:27
1325
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!