В Білгороді-Дністровському неповнолітня дівчина «виховувала» брата катуванням. З’явилось відео

В Білгороді-Дністровському неповнолітня дівчина «виховувала» брата катуванням. З’явилось відео

В місті Білгород-Дністровський Одеської області 16-річна дівчина «виховувала» свого молодшого братика так, що той опинився у лікарні. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції від медиків надійшла інформація про госпіталізацію з численними травмами та опіками 7-річного хлопця.

Правоохоронцями було з’ясовано, що постраждала дитина з трьома сестрами віком 16, 11 та 9 років перебувала під опікою 62-річного родича після того, як мати дітей позбавили батьківських прав.

Поки опікун з дружиною були у своїх справах, старша з дівчат взялася за «виховання» братика – побила хлопця, обпікла газовою горілкою, після чого прив’язала та зачинила у сараї, де дитина просиділа цілу ніч. Лише вранці хлопець зміг звільнити руки та звернувся за допомогою до сусідів, які викликали «Швидку допомог».

Дитину було госпіталізовано з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, опіками ІІ ступеня передпліччя та сідниць.

Дівчина, пояснила свої дії тим, що, мовляв, хлопець бешкетував та псував її речі. А коли захотів за допомогою горілки підпалити скирту сіна, вона завадила йому та зайнялася «вихованням».

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 146 частина 2 (Незаконне позбавлення волі малолітнього, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань) та статтею 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) КК України. Крім того, відносно опікуна розпочато кримінальне провадження за статтею 367 (Службова недбалість) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:29
1111
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!