В Рівному чоловік зґвалтував, задушив та пограбував жінку. З’явилось відео

В Рівному чоловік зґвалтував, задушив та пограбував жінку. З’явилось відео

В Рівному затримано чоловіка, який зґвалтував, вбив та пограбував жінку. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомлялось раніше, вчора, 26 липня 2023 року, у ранковий час на вулиці В’ячеслава Чорновола було знайдено тіло 29-річної жінки без ознак життя.

Слідчими заходами було встановлено особу, причетну до смерті жінки – зловмисником виявився 32-річний чоловік.

Було встановлено, що напередодні ввечері зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повертався додому після відпочинку на місцевій водоймі. Побачивши дорогою незнайому жінку, чоловік напав на неї та зґвалтував, після чого задушив. Після цього зловмисник поцупив у жертви ланцюжок з хрестиком, мобільний телефон та пакет з продуктами харчування, та рушив додому.

Зловмисника, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування неповнолітньої та крадіжку, затримано відповідно до статті 208 КПК України. Під час проведення обшуку у помешканні затриманого було знайдено речові докази, що свідчать про його причетність до злочину.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 10 (Умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильством) та статтею 285 частина 4 (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу) КК України.

Ні місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, фахівці кінологічної служби, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:36
2671
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!