В ДТП в Миколаєві постраждали шестеро осіб

В ДТП в Миколаєві постраждали шестеро осіб

Внаслідок автопригоди у Миколаєві постраждали шестеро осіб, троє з яких – малолітні діти. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 10 серпня 2023 року, близько 15:15 на перехресті вулиць Великої Морської та Маріупольської сталась ДТП за участі автомобілів «Таврія» та Volkswagen Transporter.

Як повідомляють джерела, попередньо встановлено, що водій автомобіля Volkswagen намагався перетнути перехрестя на забороняюче червоне світло світлофора, що призвело до зіткнення з автомобілем «Таврія».

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані водій та пасажири, з яких троє – діти віком 2, 8 та 12 років, автомобіля «Таврія».

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

17:00
702
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!