У Волинській області розшукують зниклого безвісті літнього чоловіка

У Волинській області розшукують зниклого безвісті літнього чоловіка

Поліція Ковельського районного управління ГУНП у Волинській області розшукує зниклого безвісті Ярмолюка Ярослава Анатолійовича. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, поліцією Ковельського районного управління розшукується зниклий безвісті Ярмолюк Ярослав Анатолійович.

Відомо, що Ярмолюк Ярослав Анатолійович, 1958 року народження, мешканець села Гішин Ковельського району, пішов з дому 20 липня 2023 року, та до теперішнього часу не дав про себе знати та не виходить на зв’язок.

Прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, волосся руде, коротке, з лобовими та потиличними залисинами, борода та вуса руді.

Був одягнений: в осінню куртку чорного кольору, зимові черевики чорного кольору, спортивні штани синього кольору, футболку, осінню шапку темного кольоре.

Усіх, хто має будь-яку інформацію щодо можливого місцеперебування Ярмолюка Ярослава Анатолійовича, просять повідомити до Ковельського районного управління ГУНП у Волинській області за телефонами (03352) 5-32-84, (068)514-74-24, на спецлінію «102» або до найближчого відділення поліції.

07:27
734
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!