Внаслідок вибуху у Полтавській області постраждав чоловік

Внаслідок вибуху у Полтавській області постраждав чоловік

В одному з населених пунктів Полтавського району внаслідок вибуху серйозно постраждав чоловік. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 22 серпня 2023 року, близько 19:00 на спецлінію «102» надійшла інформація про нещасний випадок із постраждалим, який стався у селі Селещина Машівської громади Полтавського району.

Як повідомляють джерела, інцидент трапився під час проведення робіт з демонтування бензинового резервуару – зчинилася пожежа, яка призвела до вибуху.

Внаслідок вибуху постраждав та був госпіталізований з опіками 65% тіла 34-річний робітник підприємства-підрядника, який виконував демонтажні роботи. Лікарі оцінюють стан пацієнта як важкий.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 272 частина 2 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:00
719
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!